Over ons

Welkom bij Stukadoor Centrum, dé specialist op het gebied van stukadoorswerk. Wij zijn een professioneel bedrijf dat alle soorten stukadoor diensten aanbiedt, van traditioneel stucwerk tot moderne en decoratieve afwerkingen. Onze ervaren en gediplomeerde stukadoors leveren altijd hoogwaardige kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent.

Bij Stukadoor Centrum begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering en gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat, zodat het resultaat precies is zoals u het voor ogen had.

Onze werkwijze is transparant en helder. We maken duidelijke afspraken en houden ons hieraan. Ook werken we altijd met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat we de beste resultaten kunnen garanderen. Daarnaast zijn we flexibel en denken we graag met u mee om de planning af te stemmen op uw agenda.

Specialist in Stucwerken

Klanttevredenheid staat centraal.

Bij Stukadoor Centrum hechten we veel waarde aan uw tevredenheid. Daarom bieden wij een transparante werkwijze en nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Zo krijgt u een duidelijk inzicht in de werkzaamheden die wij uitvoeren en de kosten die daarbij horen, zodat u zonder verplichtingen een weloverwogen beslissing kunt maken of onze diensten aansluiten bij uw wensen en eisen. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

  • Vrijblijvende Inspectie

  • Kwalitatief & Duurzame Afwerking

  • Hoogwaardige Materialen

  • Modern Gereedschap

  • Expertise & Vakmanschap

  • Garantie

Onze diensten

Bekijk hieronder onze stukadoor diensten.

Pleisterwerk

Sierpleister

Raapwerk

Betonlook

Lijstwerk

Spackspuiten

Behangklaar stucen

Sausklaar Stucen